Η καλαισθησία και η κομψότητα του Alexandros Resort θα καταστήσουν τις διακοπές σας, μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία. Ακολουθεί μία πλήρης περιγραφή των διαφορετικών τύπων δωματίων που έχουμε να σας προσφέρουμε.

Η μονοκατοικία αυτή, με εμβαδόν 50 τ.μ. φιλοδοξεί να προσφέρει μία πολυτελή και αξέχαστη διαμονή. Διαθέτει 2 πολυτελείς κρεβατοκάμαρες, 2 καλαίσθητα μπάνια και κουζίνα. Πέραν της ευρύχωρης βεράντας του, υπάρχει ιδιόχρηστη ταράτσα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, που κόβει την ανάσα.

Διακοσμημένα με γούστο και ιδιαίτερo χαρακτήρα, τα διαμερίσματα αυτά, με δυναμική φιλοξενίας έως 4 άτομα, αποτελούν ένα μοναδικό περιβάλλον υψηλής ποιότητας διαμονής και χαλάρωσης, με πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Οι ζεστοί τόνοι των δωματίων, το στοιχείο του ξύλου και τα εκλεπτυσμένα στοιχεία διακόσμησης δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Η κομψή επίπλωση και τα καλαίσθητα μπάνια, σε συνδυασμό με τις ευρυχώρες βεράντες με θέα στον κήπο ή μερική θέα στη θάλασσα, θέτουν τις βάσεις μίας ιδανικής διαμονής.

Διακοσμημένα με κομψότητα και ρουστίκ χαρακτήρα, τα δωμάτια αυτά μπορούν να φιλοξενήσουν εώς 4 επισκέπτες. Διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στον κήπο, προσφέροντας απλόχερα την αίσθηση χαλάρωσης και άνεσης.

Μία οικονομική επιλογή, για μια ευχάριστη διαμονή, μόλις μερικά βήματα από την παραλία. Τα δωμάτια αυτά έχουν παραδοσιακό χαρακτήρα, με έντονα τα στοιχεία της πέτρας και του ξύλου, με ζεστούς γήινους τόνους, έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως 4 επισκέπτες.

Πολιτική Επιβεβαίωσης

Όλες οι κρατήσεις για να θεωρηθούν έγκυρες, πρέπει να επιβεβαιώνονται με μία προκαταβολή ύψους 25% του συνολικού ποσού χρέωσης διαμονής. Η προκαταβολή είναι πληρωτέα είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, για την τελική επιβεβαίωση της κράτησής σας.

Εάν ο πελάτης δεν παράσχει τα στοιχεία της κάρτας του, μέσα στο ορισθέν διάστημα (24 ώρες μετά την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας δωματίου), η κράτηση θεωρείται άκυρη και το δωμάτιο θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση σε άλλους πελάτες.

Μόλις επικυρωθεί η πληρωμή της προκαταβολής, θα σας αποσταλλεί η τελική επιβεβαίωση της κράτησής σας (Voucher)

Πολιτική Ιδιωτικότητας

Το Alexandros Resort σέβεται την ιδιωτικότητά σας και δεσμεύεται για την προστασία αυτής. To Alexandros Resort δεν πουλάει, δεν ενοικιάζει, δεν εκμισθώνει και δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη, εκτός της περίπτωσης που αυτό απαιτηθεί από το νόμο.

Ώρες Άφιξης/Αναχώρησης

Ώρες Άφιξης : 15.00 - 20.00.

Ώρες Αναχώρησης : 08.00 - 11.00.

Σε περίπτωση άφιξής σας αργότερα ή νωρίτερα από τις ώρες υποδοχής (8:00 - 20:00 καθημερινά), παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε σχετικά.

Πολιτική παιδιών

Δωρεάν διαμονή για παιδιά έως 3 ετών

Φόροι και χρεώσεις υπηρεσιών

13.00 % ΦΠΑ περιλαμβάνεται. 0.50 % δημοτικός φόρος περιλαμβάνεται.

Χρεώσεις που δεν περιλαμβάνονται: Κρατικός φόρος: 0.50 €, ανά διανυκτέρευση.

Πολιτική Ακύρωσης

Εάν πραγματοποιηθεί ακύρωση κράτησης, έως και 21 ημέρες πριν της ημέρας άφιξης, δεν υπάρχει χρέωση και η προκαταβολή επιστρέφεται στο ακέραιο.

Εάν ακυρωθεί ή τροποποιηθεί σε ύστερη φάση, θα υπάρξει χρέωση του 50% της τελικής αξίας διαμονής

Σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα υπάρξει χρέωση του συνολικού ποσού διαμονής.

Σε περίπτωση ακύρωσης κατά τη διάρκεια της διαμονής, θα υπάρξει χρέωση του 50% της αξίας των εναπομεινασών ημερών διαμονής.

Νόμος 1652/1986 - ΦΕΚ 167/Α/30-10-1986, Ε.Ο.Τ.

 Πίσω
στην αρχή